Adanaspor deplasmanında 3 puanı 2 gol ile alan Boluspor evine mutlu dönüyor. Lig'de puan durumu nedeniyle korkulu rüyalar görmek istemeyen temsilcimiz Adanaspor engelini 1-2 geçerek derin bir nefes aldı.

Deplasmanda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran Boluspor puanını 17 yaparken derin bir nefes aldı. Karşılaşmada ilk 45. dakika orta saha mücadelesi ile geçerken her iki takımda ilk 45 dakikayı golsüz tamamladılar. İkinci yarıda her iki takımda bir birbirine açık vermezken Boluspor serbest vuruştan gelen orta sonrası maçta golü bulan taraf olurken deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golün ardından topu ayağında tutarak rakibine pozisyon vermek istemeyen temsilcimiz kontra ataklarla Adanaspor kalesine giderken son haftaların formda oyuncusu ve golcüsü Tevfik Köse sert vuruşu sonrasında 85. dakikada Boluspor'u 0-2 öne geçirdi.

Maçta tamamen rahatlayan temsilcimiz 86. dakikada Adanaspor Mahmut Temür farkı 1'e indirse de son dakikalarda Boluspor Jansen ile arka arkaya gol pozisyonlarından yararlanamazken Emre Kılınç'da net bir golden yararlanamayınca maçta fark açılmadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor aldığı 3 puanla derin bir nefes alırken puanını da 17 yaptı. Fahri GÜNDÜZ