‘Bu suça ortak olmayacağız' isimli basın açıklamasına imza veren AİBÜ'den 4 isme Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil'de de sert tepki geldi. Evcil yaptığı açıklamada, 35 yıldır güneydoğuda polisimize, askerimize ve masum sivil halka kurşun sıkarak bölücülük yapan kanı bozuk bebek katillerinin üniversitelerdeki savunuculuğunu yapmak her zaman ki gibi akademisyen kılıklı teröristlere düşmüştür” dedi.

AİBÜ'lü 4 akademisyene bir tepki de Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil'den geldi. Evcil yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

AKADEMİSYEN KILIKLI TERÖRİSTLER

Son günlerde bir takım öğretim görevlileri barış naraları atarak, bölücü terör örgütünün meşrulaşması ve eylemlerine rahatça devam edebilmesi için imza kampanyaları düzenlemeye başlamıştır. 35 yıldır güneydoğuda polisimize, askerimize ve masum sivil halka kurşun sıkarak bölücülük yapan kanı bozuk bebek katillerinin üniversitelerdeki savunuculuğunu yapmak her zaman ki gibi akademisyen kılıklı teröristlere düşmüştür.

KATLİAM BENZETMESİ YAPMIŞLARDIR

Yıllarca ilimiz Bolu'da ve ilimizin üniversitesi Abant İzzet Baysal Üniversitesinde, yeri geldi öğrenci taşladılar, yeri geldi vatansever öğrencileri derslerinden bıraktılar, yeri geldi bir terörist gibi meydanlara dökülüp terör propagandası yaptılar. Son olarak ta Bu suça ortak olmayacağız.” Kampanyası adı altında, devletimizin askeri ve kolluk kuvvetlerinin yürütmüş olduğu operasyonları kastederek katliam” benzetmesi yapmışlardır.

BU HAİNLİĞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Yıllarca sivil halkı katleden hatta bebekleri öldürecek kadar canavarlaşan bir örgüt nasıl olur da katliamdan bahsedebilir? Üniversitemizde ülkücü öğrencileri hor gören, okullarının bitmesine engel olan hatta derslerine ve sınavlarına girmelerine engel olan bu zihniyetin bütün ürünleriyle kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimiz bilinsin. Bolu ülkü ocakları il başkanlığı olarak ilimizdeki bu terör sevicilerin gereken cezaları almaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve bu hainliğin takipçisi olacağız. (Haber Merkezi)