Güneydoğudan gelen şehit haberleri ve en son Dağlıca'da iki askeri araca düzenlenen saldırı sonrası bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil, iktidarı ve PKK terör örgütüne destek verenleri sert bir dille eleştirdi.

Evcil yaptığı açıklamada; Allah'ın rahmeti, selamı ve bereketi aziz şehitlerimizin üzerine olsun! Ülkemizin son 42 günde verdiği şehit sayısı 100'e yaklaştı. Çözüm süreci denilen ihanet sürecinde kimin ne yaptığı ayan beyan ortadadır! Terör örgütü şehirlerde yapılanmalarını bitirmiş askerimize, polisimize, kamu kurumlarına stratejik noktalara kolayca saldırı yapabilecek bir duruma getirilmiştir. Geceli, gündüzlü örgüt mensupları şehirlerde roketatarlarla, silahlarla cirit atmaktadır. Şehirlerarası yollar kesilmekte halka örgüt propagandası yapılmaktadır. Güneydoğuda bunlar olurken Sayın Başbakan maç izlemekte, Sayın Cumhurbaşkanı Tv'de 400 milletvekili istemektedir! 400 vekil isteyen Başkanlık sevdalıları 4 yüzsüzün hesabını daha yüce Türk milletine verememiştirler! Bu verilen şehitler ne çözüm yalakalarının, ne kart akillerin ne de terörle müzakere edenlerin değil, karşılıksız vatan sevdalısı Yüce Türk Milletinin şehitleridir. Ellerinizi şehit tabutlarından, şehit çocuklarından, şehit ailelerinden bir an önce çekin!” dedi.

KAHPE ÇIKIŞI

PKK terör örgütünü ve ona destek verenlerin kahpe olduklarını ifade eden Evcil, Hakkari'de PKK'ya destek verenler kahpesiniz, devletin yardımlarını alıp yardım edenlere kurşun sıkacak kadar kahpesin, kahpesiniz Diyarbakır'da kiler devletin elektriğini kaçak kullanıp, kaçak suyuyla abdest alıp namaz kılacak kadar kahpesin, kahpesin Tunceli'de destek verenler, işinde çalıştığın ekmek yediğin şantiyenin araçlarını yakacak kadar kahpesiniz! Vel hasıl kahpesiniz, her gün senin sınırlarında huzurla insanlar yaşasın diye nöbet tutan askere, polise kıyacak kadar kahpesin! 400 milletvekili 1 şehit mehmetçiğin saçının teli etmez! Sayın Başbakan keşke siz değil de şehit çocuğunu babası elinden tutup maça götürebilseydi! Yüce Türk Milletinin Başısağolsun” diye konuştu. Haber Merkezi