halkına ucuz ve kaliteli ev sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Verum inşaatın ilk projesi olan Ecren Konutları kısa sürede tamamlanarak satışa sunuldu.

İnşaat sektöründe emin adımlarla ilerleyen Verum inşaatın ilk projesi Ecren Konutları kısa sürede tamamlanarak satışa sunuldu. Vatandaşlar tarafından oldukça beğenilen konutlar kalitesi ve fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

İnşaat sektörüne girerken Bolu halkına ucuz ve kaliteli konut imkanı sunacaklarının sözünü verdiklerini ifade eden Verum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Bektaş, İnşaat sektöründe faaliyete başladığımızda halkımıza kaliteli ve ekonomik konut üretme sözü vermiştik. Bugün yap satta ilk projemiz olan Ecren Konutlarını halkımızın beğenisine sunduk. Kısa sürede satılan konutlarımızdan elimizde çok az miktarda kaldı. Bizi tercih eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

HEM KALİTELİ HEM DE UCUZ

Konut üretiminde kaliteden ödün vermeden vatandaşı en uygun şartlarda ev sahibi yapmayı ilke edindiklerini söyleyen Bektaş, Konut üretiminde en kaliteli ürünleri kullanıyoruz. Bolu halkının uygun fiyatlara kaliteli bir ev sahibi olabileceklerinin sözünü çok önceden vermiştik. Müşterilerimizden aldığımız memnuniyet dolu sözler bizim en büyük sermayemiz” dedi.

PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR

Bektaş, kaliteli ve uygun fiyatlı konut üretimine ara vermeden devam edeceklerini belirterek, Konut üretimine ara vermeden devam ediyoruz. Bolu insanının kaliteli ve ekonomik evlerde oturması için çıktığımız bu yolda yeni projelerle halkımızın karşısında olacağız” şeklinde konuştu. Haber Merkezi