Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, Öncü Vakfı'nın düzenlediği eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında, ‘Etkili İletişim ve Motivasyon Semineri' için Bolu'ya geldi.

Öncü Vakfı'nın düzenlediği Bolu Doğa Okulları eğitim ve kültür faaliyetleri kapsamında düzenlenen seminere ilgi büyüktü. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere çok sayıda davetli katıldı. Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak tarafından verilen ‘Etkili İletişim ve Motivasyon Semineri' öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Muhabbet Koç, Öncü Eğitim-Öğretim ve Kültür Vakfı 12.11.2003 tarihinde ileri bir eğitim- öğretim gerçekleştirmek amacıyla anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, yükseköğretim, ileri derece yabancı dil eğitimi, sosyal, kültürel, sportif faaliyetleri ve burslu öğrencilerin eğitimini sağlamak için kurulmuştur. Vakıf sosyal sorumluluk anlamında da pek çok projeye destek vermektedir. Vakfın Doğa Okullarıyla birlikteliği, Doğa Okullarının kendine özgü mutlu çocuk öğrenir, çocuk mutlu olduğu ortamlarda yaparak, yaşayarak, sonuçlarını görerek sorgular-öğrenir, her çocuğun ayrı bir birey olduğu, eğitimin nesnesi değil öznesi kabul edildiği kurumsal Doğa konsepti, vakfın ileri eğitim anlayışı ile örtüştüğünden 2011 yılında Düzce Öncü Okulları, Düzce Doğa Okulları olarak kurumsallaştırılmıştır. Aynı zamanda 2011 yılında Bolu Doğa Okulları isim hakkı da alınmıştır. İlimizde de 2015–2016 eğitim-öğretim yılında Bolu Doğa Anaokulu eğitim- öğretime başlamış; 2016–2017 eğitim-öğretim yılında ilkokul, ortaokul, lise kademeleri ile devam edecektir. Günümüzde dünya standartlarına uygun çevresi, velisi, öğretmeni ve öğrencisiyle eğlenerek mutlu öğrenen gelişen, ileri eğitim anlayışıyla da ülkemizi geleceğe taşımayı amaçlayan eğitim modelini Bolu Doğa Okullarıyla gerçekleştirecek olan Öncü Eğitim Öğretim ve Kültür Vakfı kurucusu ve üyelerine Bolu adına bir Bolulu olarak teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Koç'un konuşmasının ardından sahneye çıkan Ünlü Davranış Bilimleri Uzmanı ve Yazar Aşkım Kapışmak, etkili iletişim ve motivasyon hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Haber Merkezi