Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti teşkilatı ile birlikte Gerede Caddesi'nde ki esnafı ziyaret etti.
Başkan Adayı Yılmaz beraberinde Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve parti teşkilat üyeleri ile birlikte Gerede Caddesi'nde iş yeri bulunan esnafı ziyaret ederek üçüncü dönem için destek istedi.
Cadde üzerinde iş yeri bulunan esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Adayı Yılmaz ve beraberindekileri çoğu esnaf duayla uğurlayarak, Allah sizleri ve hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. Büyük bir köy görünümünde olan Bolu'yu sil baştan dizayn ederek yeni bir yüz kazandırdınız. Dualarımız ve desteğimiz sizlerle” ifadelerini kullandılar.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da, Biz göreve gelirken Bolu ile ilgili bir resim çizdik. O resminde büyük bir kısmını tamamladık. Vatandaşlarımızın teveccühü ve desteği ile inşallah ustalık döneminde geri kalan çalışmaları da tamamlayıp Bolu'yu yaşanabilir en güzel kentlerden biri haline dönüştüreceğiz” dedi.