Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası, düzenlediği iftar programında ilçe esnaflarını bir araya getirdi.
İftar saatinde gerçekleştirilen programa, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kemal Atay, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Mustafa Allar, Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler, daire amirleri ve çok sayıda esnaf katıldı.
Esentepe'de bulunan Uzman Restaurant'ta Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın organize ettiği iftar programına, yaklaşık 500 davetlinin katılım sağladığı belirlendi.
İftarı takiben dua ile devam eden programda, açılış ve takdim konuşmasını Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Güler, günün anlam ve önemine ilişkin selamlama konuşmasını da Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü gerçekleştirdi.
Programda açılış konuşmasını yapan Güler, protokolden esnafa tüm davetlilere yönelik düzenlediği organizasyonun sevincini paylaşarak, Davetimize iştirak ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu mübarek günde bir arada olmak güzel bir duygu.” dedi ve Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'yü konuşmalarını yapmak üzere mikrofona davet etti.
Günün anlam ve önemine vurgu yaparak selamlama konuşması icra eden Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Sizlerle böylesi mübarek bir günde, bir iftar programında bir arada olmak çok güzel. Böyle bir organizasyon tertip ettikleri için Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi esas kıldığımız bugünlerde her daim beraber olmak dileğiyle, hepinize en kalb-i duygularımla muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi.
İlçe esnafları da iftar programına kendilerini bizzat davet eden Gerede Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kuruluna teşekkür dileklerini sundu.