Trafik akışında yapılan düzenleme sonrası Bolu trafiğinin önemli bir kısmı PTT Sokak üzerinden devam ediyor. Sokak üzerinde ücretsiz park uygulaması olması trafik akışında sıkıntılara neden olurken, sokak üzerinden bulunan esnaf da uzun süreli parklardan şikayetçi. Esnaf arasında topladığı imzalarla sokak da ücretli park uygulamasına geçilmesini istedi.
Bolu halkı şehir merkezinin ücretli otopark haline getirilmesine tepki gösterirken, PTT Sokak üzerinde bulunan esnaftan ilgnç bir teklif geldi. İzzet Baysal Caddesi'nin trafiğe kapatılmasının ardından, trafik yükünün fazlalaştığı PTT Sokak üzerine zaman zaman yaşanan aksamalar sürücülere zor anlar yaşatıyordu.
PTT Sokak üzerinde bulunan ücretsiz otoparklardan şikayetçi olan sokak üzerinde ki esnaf, imza toplayarak uzun süreli parklardan şikayetçi olarak PTT Sokağı'nda ücretli otopark sistemine dahil edilmesini istedi. Bolu Belediye Meclisi'ne yapılan başvuru bu hafta içi İmar Komisyonu'nda gündeme alınarak, 15 Nisan tarihinde yapılacak Meclis toplantısına getirilecek.