Küçük esnafa bir darbede Karacasu'da açılan Sosyete Pazarından geldi. AVM'lerin ve markaların şehrimizi adeta istila etmeye başlaması üzerine, küçük esnaf siftah yapmadan iş yerlerini kapatıyordu. Markaların fiyatları altında yaşam mücadelesi veren küçük esnafa nefes aldıracak olan Ramazan Bayramı öncesi ise, Sosyete Pazarı'ndan darbe geldi. Esnafın haklarını savunmak için kurulan esnaf teşkilatlarından ise, Karacasu'da açılan Sosyete Pazarı'yla ilgili açıklama gelmemesi şaşkınlık yaratıyor.
Küçük esnafa darbe üzerine darbe gelmeye devam ediyor. Kentimizde açılan AVM'ler küçük esnafın işlerinin sekteye uğramasına neden olurken, yapımına devam edilen AVM'de esnafı kara kara düşündürüyordu. Global sermayeye karşı yaşam mücadelesi veren küçük esnaf ise, yaklaşan Ramazan Bayramında yapacağı satışla nefes almayı amaçlıyordu.
KÜÇÜK ESNAFA BİR DARBEDE SOSYETE PAZARINDAN…
Ümitlerini yaklaşan Ramazan Bayramı'na bağlayan küçük esnafa bir darbede Sosyete Pazarı'ndan geldi. Karacasu'da açılan Sosyete Pazarı hafta sonu faaliyete geçti. İl dışından gelen esnafın ağırlıklı olarak tezgah açtığı ve kalitesiz ama ucuza mal satışının yapıldığı iddia edilen Sosyete Pazarı, bayram alışverişi öncesi küçük esnafa darbe vurmuş oldu.
ESNAF BAŞKANLARI SEYREDİYOR
Esnafın haklarını savunmak için oluşturulan esnaf teşkilatlarının başkanlarından her hangi bir açıklamama gelmemesi hayretle karşılanıyor.