Deplasmanda Göztepe karşısında alınan zaferin mimarları arasında olan tecrübeli oyuncu İskender Alın, zorlu karşılaşma da galibiyetin kapısını açarak maça damgasını vurdu.
Ligde şimdiye kadar 14 karşılaşmada forma giyen İskender Alın haftalardır süren gol suskunluğuna İzmir'de son verdi. Kırmızı beyazlı ekibe büyük umutlarla alınmasına rağmen gol yollarında istediklerini yerine getiremeyen tecrübeli oyuncu, ne kadar fırsatçı olduğunu Göztepe'ye karşı kanıtlamış oldu.
En son golünü Torku Konyaspor'a karşı atan İskender 810 dakika sonra golle tanışmış oldu. Ligin ikinci yarısına farklı hazırlanıp eski günlere dönmenin hesabıyla ikinci yarıya başlayan İskender Alın, bununda meyvelerini vermeye başladı. Göztepe karşılaşmasında bazı kesimler tarafından sahada oynanan futbol fazla beğenilmese de, sahada en çok koşanların başında gelen İskender geçmiş haftalara nazaran güçlü fiziği ve çabukluğu ile dikkat çekti. İskender Alın'ın attığı gol sonrası adeta dünyalar onun olurken, önümüzdeki aylarda baba olmaya hazırlanan tecrübeli oyuncu gol sevincini de ailesi ile paylaşarak sevincine sevinç katmış oldu.