Play Of mücadelesi veren Karacasuspor ile Kızıkspor ikinci sezonun ilk karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma Karacasuspor'un son dakikada bulduğu golle 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşma hakemin düdüğüyle başladı. Mavi-Beyazlı ekip zorlu karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Üst üste buldukları atakları Kızıkspor'un kalecisi engelledi daha sonra maç iki takım arasında ataklarla devam etti. Karacasuspor'un maçın 21'inci dakikasında sağ kanattan sergilediği atakta kaleci topu son anda engelledi. Mavi-Beyazlı ekip maçın 32'inci dakikasında Kızıkspor'un atağını zorlukla engelledi. Karşılaşmada iki takımın bulduğu pozisyonlar sonucu gol bulmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla beraber Karacasuspor ataklarını sıklaştırdı. Üstü üste buldukları atakları değerlendiremeyen Mavi-beyazlı ekip kalesinde kontra ataklara yakalandı ve bu maçın 65'inci dakikasında 1-0 mağlup duruma düştü. Bu dakikadan sonra daha çok baskı kuran taraf yine Mavi-Beyazlılar oldu. Rakip Kızıkspor da iyice geriye yaslandı ve sert oyununu devam ettirdi. Maç bu dakikadan sonra sertleşmeye devam etti. İki takımın da sert oyunu sonucunda sarı kartlar havada uçuştu. Mavi beyazlılar buldukları pozisyonları gole çevirmeye çalışsa da Yeşil-Beyazlı ekip iyi savunma yaparak engelledi. Maçın 88'inci dakikasında etkili gelen Mavi-Beyazlı ekip sonunda aradığı golü buldu. 1-1 ‘den sonrada iyice baskı kuran taraf Mavi-Beyazlılar olurken buldukları pozisyonlarda sonucu değiştiremediler.

Play of mücadelesi veren her iki takımda birbirlerine üstünlük sağlayamadılar ve maç 1-1'lik sonuçla sona erdi. Her iki takımda play of için şanslarını devam ettirdi. (Yusuf Eray AKKOLOĞLU)