Coca-Cola Bölgesel Gelişim U15 Liginde yoluna devam eden Boluspor U15 takımı, sahasında Eskişehirspor engelini de 2-1 geçerek serisine devam etti. U15 Liginde Trabzonspor ile birlikte tüm maçlarını kazanıp liderlik koltuğunu tamamen sağlamlaştıran Boluspor, iki maç eksiği ile en yakın rakibine 5 puan fark maçlarına devam ediyor.
Boluspor da U15 takımı bu yıl gösterdiği müthiş performansla tüm kesimlerin dikkatini çekiyor. Bir çok futbol adamının dışarıdan dikkatle izlediği Boluspor U15 sahasında Eskişehirspor engelini de 2-1 geçip galibiyet serisine devam etti. Oynanan U 15 Liginde İç Anadolu bölgesinde tüm maçlarını kazanan Boluspor'u, aynı ligde Karadeniz bölgesinde yer alan Trabzonspor takımı da ekibimiz gibi tüm maçlarını kazanıp Boluspor ile birlik de dikkat çekiyor.
U15 Liginde iki maç eksiği ile 11 maçı kazanıp rakiplerine beraberlik şansı bile vermezken, Boluspor U15 takımı liginde bulunan takımlara nazaran fizik gücü ile öne çıkmıyor. Rakiplerinin fizik güçlerine rağmen mücadeleci bir yapısıyla sahaya çıkıp, maçları kazanmasını biliyor. Rakip kalelere 28 gol atan U15 takımı kalesinde sadece 5 gol görerek, az gol yeme özelliğini de öne çıkarıyor.
Ligde oynadığı 11 karşılaşmada bir çok kez geriye düşüp maçı çeviren Boluspor U15 takımı, bu özelliği ile de dikkat çekmeyi başardı. Hafta sonu sahasında Eskişehirspor'u 2-1 geçen ekibimiz, Özgür Kazar'ın 15 dakikada penaltıdan, Hazar Mutlu'nun 19 dakikada ilk yarıda attıkları gollerle mağlup etmeyi başardı.
Boluspor U15 bu hafta başkentte liglerin iddialı ve alt yapıya önem veren lig ikincisi Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Dış saha karşılaşmalarında TFF bölge hocaları tarafından Boluspor 15 takımının oyuncuları performansları dikkatli bir şekilde mercek altına alındığı da gelen haberler arasında yer alıyor.