Şahin Ertem AİBÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Sınıf öğrencileriyle, bir ders kapsamında bir araya geldi.

Öğretim görevlisi Yrd. Doç Dr. Müberra Çelebi'nin dersi kapsamında 17 Temmuz Spor Salonu Toplantı Salonunda öğrencilerle buluşan Şahin Ertem, kurumun yapısı, görevleri ve projeleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Bolu'daki yatırımları hakkında da öğrencilerle bilgi paylaşımında bulunan Ertem, öğrencilere Gençlik Merkezi bünyesinde açılan kurslara ücretsiz katılabileceklerini ve istedikleri her alanda Gençlik Merkezi bünyesinde kurs açılabileceğini söyledi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim görevlisi Yrd. Doç Dr. Müberra Çelebi, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'e, yoğun iş temposu arasında öğrencilere vakit ayırdığı ve toplantıya katılımından dolayı teşekkür etti.

Organizasyonun ikinci bölümünde ise Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde görev yapan idareciler, kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili öğrencileri bilgilendirerek, öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Haber Merkezi