Türkiye'de Helal Gıda Sertifikası öncüsü ve endüstriyel Kuru Yolum Yöntemini ilk defa uygulayan Erpiliç, Türkiye'nin piliç üretiminin yüzde 10'unu karşılıyor.
Türkiye'de Helal Gıda Sertifikası öncüsü ve endüstriyel Kuru Yolum Yöntemini ilk defa uygulayan Erpiliç, Türkiye'nin piliç üretiminin yüzde 10'unu karşılıyor. Tavukçuluğa yetmişli yıllarda başlayan Ericek ailesi tarafından 1996 yılında kurulan Erpiliç, Göynük ilçesi için yeni ve büyük bir iş alanı oluşturuyor. Avrupa Birliği standartlarında üretim gerçekleştiren modern entegre üretim tesislerinin sahibi olan Erpiliç, medya ilişkileri ve iletişim faaliyetleri için Avantgarde İletişim'e güvendi.
2013 yılında büyük bir atılım göstererek hem istihdam hem müşteri sayısını 3'e katlayan Avantgarde İletişim; Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi, İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ve Sosyal Medya uygulamaları gibi alanlarda müşterilerine hizmet veriyor.
Avantgarde İletişim aynı zamanda Doğanay Gıda, Makro ve Uyum Marketler, Tatlıses Gıda, Demos Fuarcılık, ClarionEvents Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Tureks Fuarcılık, Dizayn VİP, Anafen Okulları, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), Civil Çocuk Giyim, Oto World Asya, ÇBS İzoguard, Say Ajans, Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü, Jakamen Erkek Giyim, Kuralkan Holding, GeoTurka Yayın Evi gibi sektörünün önde gelen isimleri ile çalışıyor.