Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 63'lük oy oranı ile rekor kıran il teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Bolu teşkilatının destan yazdığını belirten ve teşkilatlara teşekkür eden Eroğlu, kaybedilen 3'üncü milletvekilliği için 3'üncü milletvekilini kaçırdık diye üzülmeyin. Ben varım, her zaman bana ulaşabilirsiniz” dedi.

Cuma günü Bolu'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, kentteki son durağı AK Parti Bolu İl Başkanlığı oldu. Belediye ziyaretinin ardından beraberindeki kalabalık grup ile yürüyerek parti binasına geçen Eroğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın ve diğer parti teşkilatları tarafından çiçeklerle karşılandı.

ARZU AYDIN'A ÖZEL TEBRİK

Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın'ı çok başarılı bulduğunu belirten ve 81 il teşkilatlarının katılımıyla Genel Merkez'de gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Başbakan Davutoğlu tarafından onurlandırıldığını ifade eden Eroğlu, başarılı kadın siyasetçiyi ayrıca tebrik etti.

“BOLULU KARDEŞLİLERİMİZE VE SİZLERE MİNNETTARIZ”

Daha sonra parti binasında geçen Eroğlu, burada teşkilatlarla bir toplantı gerçekleştirdi.Bakan Veysel Eroğlu, İl Başkanı Nurettin Doğanay, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve çok sayıda teşkilat üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda partililere seçimlerde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Bolu teşkilatı ile gurur duyduğunu ifade eden Bakan Eroğlu, 1 Kasım seçimlerinde Bolu teşkilatı gerçekten destan yazdı. O bakımdan esas alkışlanacak sizlersiniz. Benim bildiğim kadarıyla yüzde 62,8 ile 1950'den bu yana bir partinin aldığı en fazla oy oranına ulaştınız. Bolulu kardeşlilerimize ve sizlere minnettarız, herkesi kucaklıyoruz” dedi.

“3'ÜNCÜ MİLLETVEKİLİNİ KAÇIRDIK DİYE ÜZÜLMEYİN”

Bolu'yu çok sevdiğini ve büyük hedeflerinin olduğunu kaydedenOrman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çok az bir farkla kaybedilen 3'üncü milletvekili için ise 3'üncü milletvekilini kaçırdık diye üzülmeyin. Ben varım, her zaman bana ulaşabilirsiniz”ifadelerini kullandı. Eroğlu'nun bu sözleri teşkilatlardan büyük alkış aldı.Haber Merkezi