Lige verilen milli takım arası sonrasında Altınordu'yu kendi sahasında konuk edecek olan Boluspor'da hazırlıklar başladı. Zorlu karşılaşma öncesi rakip Altınordu'da bu karşılaşmaya çok önem veriyor.

Lig de Boluspor ile birlikte 4 puanı bulunan Altınordu, Boluspor'u yakın markaja aldı. Ligde galibiyeti bulunmayan İzmir temsilcisi Altınordu, Boluspor karşılaşmasıyla yeni bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor.

PTT birinci lig de her iki takımda milli takım arası sonrası Bolu'da zorlu bir karşılaşma oynamaya hazırlanıyor. Boluspor'da zorlu karşılaşmaya kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla devam ediyor. Boluspor, geride kalan 5 haftada bir galibiyet bir beraberlikle 4 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı beyazlılar, 5'nci hafta itibariyle ligde 9'uncu sırada yer aldı. Şuana kadar galibiyeti bulunmayan İzmir temsilcisi Altınordu, Bolu maçına önem verdiğini Bucaspor maçında gösterdi. Lig de henüz galibiyeti bulunmayan İzmir temsilcisi PTT birinci ligde 5 haftada 4 beraberlik bir yenilgi ile 13'ncü sırada yer alıyor. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise zorlu karşılaşma öncesi Pazar günü oynanan Bucaspor-Boluspor maçını yakından takip etti.

NOTLAR ALDI

Bucaspor'un Boluspor ile oynadığı maçı İzmirli rakibi Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu'da izledi. Eroğlu, 19 Ekim'de deplasmanda Boluspor ile oynanacak maç öncesi Boluspor'u seyredip bol bol not aldı. Öte yandan Bucaspor- Bolsuspor karşılaşmasını izleyenler arasında teknik direktör Ümit Turmuş da vardı.