Boluspor yönetim kurulu üyesi Erkan Bektaş, sosyal paylaşım sitesi hesabından istifa ettiğini duyurdu. Gün içerisinde Boluspor yönetim kurulundan başka isimlerinden istifa edebileceği ifade ediliyor.
Boluspor Yönetim Kurulunda Taraftardan Sorumlu Yönetici olarak görev alan Erkan Bektaş, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Görev süresi için de kendisine destek verenlere teşekkür eden Bekta, bundan sonrada kırmızı beyazlı kulübe maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden istifasını duyuran Bektaş, An itibari ile işlerimin yoğunluğunun sebebi ile Boluspor'a çok fazla fayda sağlayamadığımdan dolayı Boluspor yöneticiliğimden istifa etmiş bulunmaktayım. Başta Boluspor Başkanımız Savaş Abak ve tüm yönetici arkadaşlarıma bundan sonraki dönemde başarılar diliyorum. Bana desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma Boluspor taraftarına ve Bolu basınına sonsuz teşekkür ederim. Bolusporumuza da bundan sonra aynı sorumlulukta madden ve manevi desteğim sonuna kadar devam edecektir” dedi.
BAŞKA İSİMLERDE İSTİFA EDECEK!
Denizlispor galibiyeti sonrası ligde kalan Boluspor Yönetim Kurulu'nda yaprak dökümü başladı. Erkan Bektaş'ın istifasının ardından en az iki yöneticinin daha istifa edeceği bilgileri kulislerde konuşuluyor.