Ligde sezonun bitimine 5 maç kala yeni sezon içinde Boluspor da hazırlıklar başladı. Kırmızı beyazlı ekipte gelecek sezon yeniden bir yapılanma yoluna gideceği bilinirken teknik direktör Reha Erginer'in durumu bilinmezken yardımcısı Kazım Akgün'de Fas'ın Kazablanka şehrinde oyuncu izletmeye gönderdi.

Boluspor bu sezon istediği sonuçları alamazken 2015-2016 sezonu içinde çalışmalar başladığı görünüyor. Yeni sezonda birçok oyuncunun tek senelik ve kiralık olmasından dolayı kadrodan ayrılması beklenirken ligin bitimine 5 maç kala çalışmalarında başladığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. 2014-2015 sezonuna teknik direktör Reha Erginer ile sezona mutlak hedef olarak başlayıp kadroya büyük yatırımlar yapılmasıyla birlikte Boluspor da istediği başarıyı alamayıp hedeften erkenden kopması camiada sesiz lige neden oldu.

Yeni sezon içinde Teknik direktör Reha Erginer kolları sıvarken yardımcısı Kazım Akgün nü yurt dışına gönderdi. Fas'ın Kazablanka şehrinde maçlar izleyen Kazım Akgün nün oyuncu takibinde olduğu biliniyor. Yeni sezon için teknik direktör Reha Erginer'nin durunu yeni sezon için bilinmezken hocanın kırmızı beyazlı ekiple de sözleşmesi yeni sezon içinde bulunuyor. Oyuncu takibinde olan Teknik Direktör Reha Erginer, 2015-2016 sezonu için elinde yabancı oyuncu konusunda sıkı çalışıyor. İzlenen maçlarda Kazım Akgün'ün vereceği rapor doğrultusunda Türkiye ye yapılacak transfer çalışmaları yapması beklenen Reha Erginer'in izlenen oyuncuları Boluspor'a mı yoksa gelecek için mi takibi yaptırdığı önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.