Oynanan hazırlık maçları ile birlikte Boluspor'da yeni sezonda alışılagelmiş futbolun dışında çabuk ve hızlı bir oyun formatı ile PTT Birinci Ligi'nde mücadele edeceği ortaya çıktı.

Kırmız beyazlılar, 12 Temmuz'dan bu yana sezona Teknik Direktör Reha Erginer ile hazırlanıyor. Kırmızı beyazlıların, oynadığı hazırlık maçlarında oyun formatı da ortaya çıkmaya başladı. Ligin başlamasına az bir süre kala önce Orduspor, ardından Göztepe, Süper lig temsilcisi Balıkesirspor ve son olarak ise Hatayspor ile hazırlık maçı oynayan Boluspor, geçmiş sezonlara nazaran bu defa topla daha çabuk çıkıp, hızlı bir oyun ortaya koyacağı yapılan hazırlık maçlarında belli oldu. Hatayspor maçıyla tamamen oyun formatı tescillenirken, teknik direktör Reha Erginer'in aklındaki yeni yapılanmada daha çok pasla çıkmak yerine, daha hızlı oyun oynayıp baskısını rakip alanda hissettirmek istediği dikkatlerden kaçmadı.

Kırmızı beyazlı ekibin oyuncu profilinin bu yapıya biraz daha uygun olduğu dikkatlerden kaçmazken, 12 gün sonra başlayacak lig öncesi bu yapının ne kadar katkı yapacağı da şimdiden merak konusu oldu.