PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Teknik Direktörü Reha Erginer, maçlarda aynı hareketlere farklı kararlar verildiğini savunarak, Bunu belli bir standarda oturtamadılar. Penaltılarda o standartlar aleyhimize işliyor, lehimize hiç işlemedi” dedi.

Anadolu Ajansı

Erginer, yaptığı açıklamada, hakemlerin lehlerine penaltı vermediğini, rakip takımların ise çok penaltı kullandığını söyledi. Bazı penaltıların verilmemesi gerektiğini ifade eden Erginer, penaltılarda o anki durumun önemli olduğunu düşündüğünü anlattı.

Elazığspor'la sahalarında yaptıkları maçı yüzde 100 hakem hatası nedeniyle kaybettiklerini savunan Erginer, Aynı takım bakıyorsunuz bu hafta da bir hakem hatası nedeniyle maç kazandı. Burada kesinlikle Elazığspor'un galibiyetini gölgelemek istemiyorum. Onları galibiyetlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Erginer, hakemlerin belirli bir standardının olmadığını öne sürerek, Maç içerisinde aynı hareketlere farklı kararlar veriliyor. Bunu belli bir standarda oturtamadılar. Penaltılarda o standartlar aleyhimize işliyor, lehimize hiç işlemedi” diye konuştu.

İç sahada oynanan maçlarda galibiyet elde edemediklerini, bu nedenle taraftarın üzgün olduğunu vurgulayan Erginer, Sahamızda kazanarak taraftarımızı sevindiremedik. Taraftarımızın bizden beklentilerinin çok fazla olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımız kaybettiğimiz maçlarda da bizden desteklerini esirgemedi. O anlamda çok mutluyuz. Onları üzdüğümüzün farkındayız. Bu hafta sahamızda galip gelerek taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.