Teknik Direktör için gün sayan Boluspor Yönetimi 15 Haziran'ı beklemeden Rehe Erginer ile sözleşme imzalıyor. Yeni sezon için listesine bir çok adayı alarak çalışmalara başlayan Yönetim Kurulu, Reha Erginer'e büyük bir yol kat etti. UEFA Pro Lisans Kursunda bulunduğu için transfer gecikirken, taraflar 15 Haziran'da sona erecek olan Pro Lisans Kursunun bitmesini beklemeden uzun süredir görüştükleri tecrübeli Teknik Adamla nikah kıyıyor.
Başkan Savaş Abak'ın Boluspor'da göreve geldiği günden beri kafasında yatan Teknik Direktör adaylarının başında gelen Reha Erginer ile mutlu sona yaklaştı. Geçtiğimiz sezon Reha Erginer'i birçok kez takımın başına getirmek için yapılan çalışmalar sonuç alınamazken, Boluspor Başkanı Savaş Abak bu sezonda tecrübeli teknik adamı listenin başına yazmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Cihat Arslan isim ve diğer hocaların ismi öne çıksa da Başkan Savaş Abak'ın gönlünde birinci sırada yer alan Teknik Direktör Adayı Reha Erginer'den gelecek cevap dört gözle bekleniyordu. Boluspor'un yeni sezonda teknik direktörü olması için Reha Erginer isminde yoğunlaşırken, deneyimli Teknik Adamla da Başkan Savaş Abak birçok kez bir araya gelmiş, yeni sezonun planlamasına göre görüşmeler yapılmıştı.
Yapılan görüşmelerde küçük pürüzlerin giderilmesi için taraflar bir birlerinden söz alırken, her iki tarafta düşünmek için süre istemişlerdi. Hem Boluspor kanadından, hem de Reha Erginer tarafından büyük bir aksilik olmazsa bugün Antalya'da sözleşme imzalanması bekleniyor.
Reha Erginer'in Antalya Belek de UEFA Pro Lisans Kursunda bulunduğu için olası imzanın gecikmesine neden olurken, Boluspor Yönetimi 15 Haziran'da bitecek olan kursu beklemeden sözleşme imzalayacak. Anlaşma ile ilgili küçük pürüzlerin giderilmesi beklenirken, Reha Erginer bu görüşmelerin ardından bir aksilik olmazsa yeni sezonda Boluspor'un Teknik Direktörü olacak.