Boluspor, PTT 1'inci ligin 19'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Reha Erginer yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular, koşunun ardından 5'e 2 top kapma oynadı. Daha sonra taktik çalışma yapan kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanı açma germe hareketleri ile sonlandırdı.

“İKİNCİ YARIYA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞ OLDUK”

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 2 karşılaşmayı kazandıklarını anımsatarak, İki maçta 6 puanlık hedefimiz vardı. Bu hedefe de ulaştık. Bunun için oldukça mutluyuz. Üst üste iki galibiyet aldık. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış olduk. Bu bizim için sevindirici” dedi.

“RAKİBE ÇOK POZİSYON VERMİYORUZ”

Takım savunması anlamında ilk yarıya göre çok daha ileride oldukların ifade eden Erginer, Rakibe çok pozisyon vermiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Orduspor maçı da bu şekilde geçmişti. İstediklerimizi sahaya çok iyi yansıttığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“YÜKSELEN BİR FORM GRAFİĞİMİZ VAR VE İYİ DURUMDAYIZ”

Zor bir deplasmana gideceklerinin altını çizen Erginer, İç sahada elde ettiğimiz iki galibiyetten sonra Manisaspor deplasmanında almak istediğimiz 3 puanla galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Yükselen bir form grafiğimiz var ve iyi durumdayız. Manisaspor maçının bizim için diğer maçlardan hiçbir farkı yok. İyi hazırlanıp bu maçtan da galip ayrılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Anadolu Ajansı