Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Bu iki maçta alabileceğimiz maksimum puanı alarak, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erginer, hafta sonu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.

Sezonun bitmek üzere olduğuna dikkat çeken Erginer, Son 2 maçımız kaldı. Biz ligi mümkün olduğunca yukarılarda bitirmek istiyoruz. 4 haftadır maç kaybetmiyoruz. Geçen haftada iyi bir futbol oynayarak, iyi bir skorla deplasmandan ayrıldık” diye konuştu.

Erginer, önemli bir maça çıkacaklarını anlatarak, Bu maç sadece bizim için önemli değil, play-off'taki birçok takımı ilgilendiren bir maç. İyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Amacımızı iyi futbol oynamak ve iyi bir skor almak. Bu iki maçta alabileceğimiz maksimum puanı alarak, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sezona başlamadan önce spordan bir takım kurduklarına dikkat çeken Erginer, 3 oyuncu dışında geçen seneden oyuncumuz yok. Tamamen yenilenmiş bir kadro yarattık. Bu kadro ile hedefimiz, yönetimle de yaptığımız konuşmada, maksimum ne yapabiliriz diye. Hedefimiz ilk 10'un içerisinde yer almaktı. Fena değildi. Sezon içerisinde iyi futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman da çıtayı yüksek yerlere çektik. Play-off çevrelerinde de dolaştık. Çıtayı yukarılara çektiğimiz zamanlardan sonra kaybedilen maçların ardından insanlarda bir hayal kırıklığı yaratmış olabilir. Başka düşünceleri olmuş olabilir. Bizim genel düşüncemiz bu şekildi” ifadelerini kullandı.