Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer Altınordu maçının ardından değerlendirmede bulundu. Saha zemininden yakınan Erginer, Bu statta iyi futbol oynamak çok zor, bu tür zeminlere çare bulmalıyız” şeklinde konuştu.

Deplasmanda kazanılan Altınordu maçını da değerlendiren Erginer, Buraya geçen hafta son dakikada 2 puan kaybederek geldik. O puanları burada telafi etmek istiyorduk. İki takım için de zordu, iki takım da galip gelmek istiyordu. Her takım, her takımı yenebilecek durumda. Biz maçtan önce oynamak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. İstediğimiz oyun daha farklı ama bu sahada oyun oynamak güç. Çok kötü bir zemin. Burada maç oynayanları tebrik etmek lazım. İki takımda çok mücadele etti. Biz mücadelemizin karşılığını üç puan ile aldık. Tek tek haftaları değerlendirmek istiyoruz. Sevinçlere ve üzüntülere fazla yer yok. Önümüzdeki iç saha maçına odaklanmamız lazım. Ayrıca dün yardımcılarımdan Veysel Hoca babasını kaybetti. Ama bugün takımın yanındaydı. Bu galibiyeti Veysel Hocamıza armağan ediyorum”

EROĞLU; İDARE EDER BİR BİÇİMDE OYNADIK”

Albimo Alanyaspor'dan sonra Boluspor'a da yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçı ilk yarıda kaybettiklerini söyledi. Hüseyin Eroğlu, "Karşılaşmanın ilk devresinde coşkumuz yoktu. İdare eder bir biçimde oynadık. Böyle futbol bize yakışmadı. İkinci yarıda toparlanmamıza rağmen, puan alamadık. Bu sonuçtan çıkaracağımız çok dersler var" dedi.