Boluspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerin de devam ediyor. Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer oyuncularına antrenmanlarda göz açtırmıyor.

Boluspor, 2014-2015 futbol sezonu için çalışmalarına devam ederken, Teknik Direktör Reha Erginer'de oyuncularının adeta deyim yerindeyse pestilini çıkarıyor. Günde çift antrenmanla çalışmalara devam edilirken, kuvvet ve kondisyon antrenmanlarının yanı sıra taktiksel antrenmanlara da önem veriliyor. Geçtiğimiz akşam tempolu bir çalışma oyuncularına yaptıran teknik direktör Reha Erginer, topla birlikte dayanıklılık antrenmanı yaptırdı.

Kırmızı beyazlı oyuncuların tempolarını artırmaları yönünde sık sık uyarılarda bulunan Erginer, ‘kimse temposunu düşürmesin, temposunu düşürenler var' diyerek oyuncularını sert bir dille uyardı.

Yoğun tempo ile çalışan Boluspor'da bazı oyuncularında yorucu çalışmalar ile birlikte kilo verdikleri de gözlerden kaçmadı. Hazırlık maçlarına kadar eksiklerini gidermek isteyen kırmızı beyazlı oyuncularda antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekerken diğer yandan da kırmızı beyazlı oyuncular Erginer'in gözüne girmeye çalışıyor.