Hafta başında Reha Erginer'in yardımcıları ile çalışmaya başlayan genç oyuncular, Çarşamba günü Reha Erginer'in gözüne girmeye çalıştı. Bolu'ya Çarşamba günü gelerek görevine başlayan teknik direktör Reha Erginer, mini kampta bulunan genç oyuncuları yakından takip etti.
Boluspor yeni sezona başlamadan A2 takımından ve U19 takımından A takıma çıkacak oyuncuları belirlemek istiyor. Genç oyuncularda teknik heyetin gözüne girmeye çalışıyor. Pazartesi günü Erginer'in yardımcıları ile start alan genç oyuncular, Çarşamba akşamı da Reha Erginer tarafından takip edildi. 23 kişi ile akşam antrenmanına başlayan teknik ekip, çalışmada çift kaleye önem verdi. Teknik Direktör Reha Erginer'in de yakından izlediği çalışmada genç oyuncular adeta saha içinde savaş verdiler. Geçen yıl A takım kadrosunda bulunan genç oyuncularında yer aldığı çift kale maçta tüm oyuncular kendilerini göstermeye çalıştı. Çift kale maçta bazı oyuncuların performansları ile öne çıktıkları gözlendi. Teknik Direktör Reha Erginer ve yardımcıları yapılan çift kaleyi dikkatlice izleyip oyuncuların üzerinden gözlerini ayırmadılar.
Çift kale maçın tempolu geçmesi ile birlikte Teknik Direktör Reha Erginer'in sık sık not tuttuğu gözlendi. Çalışmaların Cuma gününe kadar devam etmesi beklenirken, mini kampta bulunan genç oyuncularda yapılan çift kale maçla tempolarını tamamen arttırdıkları gözlendi.