Ligin ikinci yarısı için iyi bir seri yakalayıp 3 galibiyetin ardından hedef takım olan Boluspor'da Teknik Direktör Reha Erginer'i sıkıntı bastı. Yapılan transferlerin ardından kadro yapısı ilk yarıya oranla genişleyen Boluspor'da forma yarışı da kızıştı.

Samsunspor hazırlıklarına başlayan Boluspor'da teknik direktör Reha Erginer'de takımını zorlu maça hazırlamaya başlarken, Pazar günü sahadan mutlak 3 puanla ayrılmak istiyor. Yaşanan sakatlıklar sonrası ilk yarı alternatifsiz bir kadro yapısı olduğu için sıkıntılar çekilirken, ikinci yarı yapılan transferlerle bu sıkıntı ortadan kayboldu.

İyi bir kamp devresi geçirilmesiyle birlikte Orduspor, Gaziantep BB ve Manisaspor galibiyeti ile üst sıralarda yer bulan Boluspor, hedefini Samsunspor olarak belirledi. Ancak Teknik Direktör Reha Erginer'de kara kara düşünmeye başladı. Tüm oyuncularından her zaman memnun olduğunu belirten Erginer, kırmızı beyazlı oyuncuların iyi çalıştıklarını her platformda açıklarken, ikinci yarıda alınan 9 puanla bunu da kanıtlamış oldu.

Devre arasında hazır, takımlarında oynayan ve bu ligi bilen oyuncuları alarak mevcut kadroda yarışı da hızlandıran teknik direktör Reha Erginer'in elinde 3 haftada formda bir takım olurken, kırmızı beyazlı ekipte kimin sahaya çıkacağı da maç saatine kadar belli olmuyor.

Sahasında Pazar günü karşılaşacağı Samsunspor maçı hazırlıkları içinde cezalıların son bulmasıyla birlikte bu yarış tamamen kızışırken, Reha Erginer'in sahaya kimi çıkaracağı da merak konusu oldu. Kırmızı beyazlı oyuncular formanın aslan ağzında olduğu şu günlerde, performanslarını düşürmemek için mücadele edip antrenman temposunu artırırlarken hocalarının da gözüne girmeye çalışıyorlar. Haber Merkezi