Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, önceki gün Boluspor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Oluşturulacak takım hakkında açıklamalarda bulunan Erginer Hedef koymak ve ağızdan söylemek çok kolay. Kulüplere büyük paralar harcatmak daha gerilere götürüyor. Tabiî ki biz hedefliyiz. Hem teknik heyet olarak, hem de yönetim olarak” dedi.
Çiçeği burnunda teknik adam Reha Kemal Erginer, imza töreni sonrası oluşturulacak takım kadrosu hakkında açıklamalarda bulundu. Oluşturabileceğimiz kadronun da en iyisini oluşturacağız diyen Erginer, Şimdi hedefler, sezon başında konuluyor ama bu hedefleri ben tek başıma koymayacağım. Ortaklaşa koyacağımız hedefler. Takım kurusu da ortaklaşa yapacağımız takım kurgusu. Bizi hedeflere taşıyacak olan şey, öncelikle oluşturacağımız takım. O takımı oluşturmak içinde belli bir bütçemiz var. Evet, bu doğrultuda bir kadro oluşturacağız. Oluşturabileceğimiz kadronun da en iyisini oluşturacağız” dedi.
KULÜPLER KURUMSALLAŞMALI
Hedef koymak ve ağızdan söylemek çok kolay olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam Reha Kemal Erginer Ben şimdi size hedeflerle ilgili bir şey söylesem, olmayan bir şeyin üzerine konuşuyoruz şuanda. Tabiî ki bakıyorsunuz, PTT 1.Ligde geçen senede böyle, 2 takımı çıkın 15-17 takımın hepsi şampiyonluğa oynayarak lige başlıyor. Sonrası da transferler yapılıyor, transfer sonucunda bakıyorsunuz. Alınamayan puanlar, ödenemeyen paralar, kulüpler bir önceki seneden daha kötü bir durumda. O yüzden biraz daha artık kulüplerin kurumsallaşması gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Hedef koymak ve ağızdan söylemek çok kolay. Kulüplere büyük paralar harcatmak daha gerilere götürüyor. Tabiî ki biz hedefliyiz. Hem teknik heyet olarak, hem de yönetim olarak. Taraftarımızda buna %100 destek verecektir. Tabiî ki burada tüm basın mensuplarının da sınırsız desteği olacaktır. Süreç bir daha ilerlediğinde bunlarla ilgili daha net konuşuruz” diye konuştu.