Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Osmanlıspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada özellikle ikinci yarı iyi oynadıklarını ama sonuca ulaşamadıklarını iletti.

Kırmızı beyazlı ekibimizin teknik direktörü Reha Erginer, Daha öncede yaşamıştık. İlk yarıda çok fazla istediğimiz oyunu ortaya koyamadık 1-0'da geriye düştük. Ama ikinci yarı çok iyi mücadele ettik. Beraberlik golünü bulduktan sonra galip gelebilecek pozisyonları da bulduk aslında. Birazda beceriksizliğimiz vardı yoksa ikinci üçüncü golleri de bulabilirdik. İkinci yarı çok iyi mücadele ettik. Bence bu mücadelenin karşılığı mağlubiyet olmamalıydı. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Ama biraz daha kendimiz gibi oynayabilirdik. Bazı pozisyonlarda gereksiz telaş yaptık. Bize yakışmayan hatalardan dolayı gereksiz goller yedik ve mağlup olduk diyebilirim. İki takım içinde maçın gidip geldiği dakikalar oldu. Sonuçta Osmanlıspor maçı kazandı ama oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.

Kendi Kulübümüzün Duruşunu Bozmayacağız”

Osman Özköylü ve hakemler ile ilgili diyaloglarını sorduğumuzda Reha Erginer, Bu güne kadar hakemler ile ilgili çok konuşmadım. Konuşmak istemiyorum. Bugün evet belki konuşulabilir hakemlerle ilgili ama biz yine kendi kulübümüzün duruşunu bozmayacağız. Ama konuşmamak demek bu konulara sessiz kalmak değildir. Maç sahada oynanıyor sahada kazanılmalı. Hakemlerde biraz futbol oyununu teşvik etmeli. İlk yarıda yan hakemin kaçırdığı birkaç pozisyon var, aşırı derecede duraklaması var ama yeteri kadar onları sürelere eklemediler” ifadelerini kullandı.