Boluspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Günde çift antrenmanla temposunu giderek artıran kırmızı beyazlılar, topla yarı alanda oynadığı oyunlarla saha çalışmalarına start verdi.
2014-2015 futbol sezonunu 12 Temmuz'da açan Boluspor'da yapılan çift antrenmanlarla tempo giderek artırıyor. Akşam yapılan antrenmanda saha çalışmasında dar oyunlara önem veren teknik direktör Reha Erginer, oyuncularına uyarılarılar da bulundu.
Boluspor, 28 kişilik kalabalık bir kadro ile çalışmalarına devam ederken, dar alanda yapılan pas hataları sonrası Erginer oyuncularını sert bir dille uyardı. Çalışmaları yakından takip eden Reha Erginer, akşam antrenmanında tüm oyuncuları yarı alanda top çalışmasında görme imkanı buldu. Joker'li oynanan oyunda kırmızı beyazlı futbolcuların tempolu oldukları gözlendi. Erginer, hata yapan oyuncuları ser bir dille uyarıldı.
Temposu yüksek ve hatasız oynayan oyuncuları da sözleri ile motive eden Reha Erginer, işi şimdiden sıkı tutuyor. Tüm oyuncular yarı alanda oynanan oyuna katıldı. Kampa geç katılan oyuncularında topla çalışmalara başladıkları gözlendi.