Boluspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına devam ederken, Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Çok iyi motive olup coşkulu bir oyun ortaya koyarak 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

Deplasmanda alınan Altınordu galibiyeti sonrasında moral bulan Boluspor, Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer antrenman öncesi açıklamalarda bulundu. Erginer, Bizim yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Çok iyi hazırlanıyoruz. Çok iyi motive olup coşkulu bir oyun ortaya koyarak 3 puanı almak istiyoruz” dedi.

3 PUANI ALMAK İSTİYORUZ

Reha Erginer, Altınordu maçına içerde kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek için gitmişti. İyi mücadelemizin karşılığını alarak evimize 3 puanla döndük. Tabi bundan sonra içerde oynayacağımız Denizlispor maçı bir kat daha önem kazandı. Dışarı aldığımız bu galibiyetin önemin ve değerin artması için iç sahada da galip gelmeliyiz. Rakibimiz de bu hafta iç sahada mağlup oldu. İki takım içinde bir önceki haftalara göre daha zor bir maç olacak. Bizim yüzde yüz kazanmamız gereken bir maç. Çok iyi hazırlanıyoruz. Çok iyi motive olup coşkulu bir oyun ortaya koyarak 3 puanı almak istiyoruz. Takımda kart cezalısı olan İsmail Haktan Odabaşı dışında eksik bulunmuyor” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)