Boluspor, PTT 1'inci liginin 29'uncu haftasında kendi sahasında Adanaspor'u 3-1 mağlup ederek haftalar sonra galip geldi. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Reha Erginer açıklamalarda bulundu.

Erginer; Kötü periyodun ardından galip gelebilecek duruşu göstermek ve mücadele etmek biraz zor. Çünkü bu işin psikolojik tarafı da var. O yüzden futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte Başkanımıza da takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Erginer sözlerine şöyle devam etti: Sıkıntılı ve kötü bir periyodu sonlandırdık. Mağlup olduğumuz maçlar üst üste geldi. Biz maça çıkarken bu kötü periyodu sonlandırmak istiyorduk. Bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Bu durumdan da memnun değiliz. Geçen haftada söyledim; bulunduğumuz konum suni, ilk 10 içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum. Kötü periyodun ardından galip gelebilecek duruşu göstermek ve mücadele etmek biraz zor. Çünkü bu işin psikolojik tarafı da var. O yüzden futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu süreçte Başkanımıza da takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çok fazla gol pozisyonuna girmemiz sevindirici. Değerlendiremedik ama kendimizi eleştireceğimiz noktalar var. Son haftalarda en çok şikayet ettiğim konu hücumda üretken olamamamızdı. O üretkenliği bugün sağladık. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olsak maç çok daha farklı olabilirdi. Ama sonuç ne olursa olsun biz buradan üç puan ile ayrılmayı istiyorduk. Bunu da başardık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.