Son dakikada yenilen gol sonrası sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Reha Eriner maç sonu yaptığı açıklamada, Son 2 maça baktığınızda, rakipler kazanmıyor ya da puan almıyor, adeta biz hediye ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Son dakikada yenilen gol sonrası sahadan üzgün ayrılan BOluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, yapılan bireysel hatalar sonrası iki haftadır istedikleri puanları alamadıklarını belirtti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Erginer, Ortaya koyduğumuz mücadelenin sonucu 3 puan olmalıydı. Haftalardır bireysel hatalardan canımız yanıyor. Son 2 maça baktığınızda, rakipler kazanmıyor ya da puan almıyor, adeta biz hediye ediyoruz. Bu maç da Osmanlıspor'un devamı gibi oldu ama bu, içimizi daha da acıtan bir beraberlik” dedi.

Sahada verilen mücadeleden memnun olduğunu ancak kaybedilen puanların canlarını çok yaktığını belirten Erginer, Galibiyet getirecek o duruşu göstermek istiyoruz. Bu maçta iyi de mücadele ettik ama ne olursa olsun, oraya getirdiğimiz maçı vermememiz lazımdı. Çok ucuz puan kayıpları var. Bu puan kaybı içimizi çok acıttı ve bizi çok üzdü” diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme'de, Boluspor'un güçlü bir takım olduğunu dile getirdi. Hakem hatalarına değinen Seçme, Her şeyden önce geçen sene Kayserispor'un karşısında olan hakemler, bu sene de işin başında olduklarını gösterdi. Maalesef yapacak bir şey yok. Verilen ve verilmeyen kartlar, penaltılar müsabakayı bu duruma getirdi” ifadelerini kullandı.