PTT 1'nci lige yeni yükselen Altınordu'nun transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Bolusporlu Alp Ergin, henüz kendisine ulaşan resmi bir teklif olmadığını söyledi.
2.Ligde şampiyon olarak PTT 1. Lige yükselen Altınordu, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi gözünü Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Alp Ergin'e dikti. Gelecek sezon için Boluspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve son yaptığı açıklama ile ayrılık sinyali veren genç oyuncunun İzmir temsilcisi ile anlaşması durumunda, Altmordu'nun Boluspor'a bonservis bedeli ödemesi gerekecek. Boluspor'la mukavelesi devam eden Alp Ergin, geçtiğimiz günlerde kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Önümüzdeki yıl ben burada olurum veya olmam ama artık Bolu ve Boluspor gerçekleri gördü. Bu saatten sonra yoluna iyi gün dostlarıyla, içten pazarlıklı kişilerle değil doğrudan şaşmayan, adam gibi adamlarla devam edecektir. Şayet takımdan ayrılsam bile gözüm arkada kalmayacak” sözlerine yer vermişti.
“BURADA MUTLUYUM”
Alp Ergin yaptığı açıklamada, Ben hala Boluspor'un futbolcusuyum. Kulüp ne karar verirse ona göre hareket ederim ama burada mutluyum. Bana ulaşan ne bir teklif ne de bir görüşme isteği oldu. Şu an her şey havada günü geldiğinde her şey belli olur” diye konuştu.