Cumhurbaşkanlığı adaylığı nedeniyle son kez AKP Gurubuna seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye Bolu'dan da 50 kişilik bir heyet gitti. Heyette AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, AKP Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, il yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri yer aldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bugünkü grup konuşmasının sonunda partililere adeta veda etti. Konuşması sırasında bazı milletvekillerinin ve dinleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
ERDOĞAN 'BU SON' DEYİNCE...
Eğer milletim yetki verir beni seçerse, Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı olursam, bu benim bu kürsüden sizlere yaptığım belki de son konuşma olacak. Tam 13 yıldır bu kürsüden sizlere seslendim. 13 yıl boyunca partimizin politikalarını, görüşlerini, değerlendirmelerini bu kürsüden sizlere aktardım. Son 12 yıl içinde bunlara ilave olarak hükümetimizin icraatlarını, politikalarını, hedeflerimizi bu kürsü aracılığıyla sizlerle paylaştım. Bu kürsü her zaman ama her zaman milletin kürsüsü oldu. Çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.