İsmet Paşa Caddesi üzerinde, Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkı karşısında hizmet verecek olan Erdoğan Home açıldı.
Açılışa Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve çok sayıda davetli katıldı.
“Amacımız Bolu'yu çok daha iyi noktalara taşımak”
Açılış konuşmaları ile başlayan programda bir konuşmada Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaparak, İsmet Paşa Caddesi'nin gelecekte çok daha iyi noktaya geldiğini hep beraber göreceğiz. Karşımızda bir tepe vardı. O tepe sonradan büyük bir çukur oldu. Daha sonra ise altı doldurularak Kültür Park ve Yeraltı Katlı Otoparkı haline dönüştü. İnşallah sizlerden aldığımız desteklerle bu çalışmalar daha da iyi noktalara doğru gidecek. Geçmişte İsmet Paşa Caddesi tek yöndü. Şu an devam eden çalışmalar neticesinde 15-20 güne kadar tamamlanırsa bu yol bundan sonra çift yön olarak çalışacak. Bu da inşallah hem trafiğin akışına, hem de bu tür işletmelere katkı sağlar diye düşünüyorum. Amacımız Bolu'yu çok daha iyi noktalara taşımak. Allah'ın bahşettiği doğal güzelliklerle Bolu merkezi de kucaklaştırarak yaşanabilir en güzel kent olmayı sağlamak için uğraşıyoruz. Bu konuda bizim gayretlerimize müteşebbislerimizde destek veriyor. Ülkenin istikrarlı hükümetlerce idare edilmesi neticesinde, o istikrarın ülkeye neler kazandırdığını bazen unutabiliyoruz. Hep şuna dua etmemiz lazım; Birileri istikrarı bozmak için iç ve dış güçlerle iş birliği yaparak ülkeyi sıkıntıya sokmak istiyor. Ama Türk halkı o istikrarı korumak için gayret ediyor, o istikrar sayesinde bu güzellikler yaşanabiliyor. Allah istikrarımızı bozmasın” dedi.
Açılış konuşmalarından sonra yapılan duanın ardından, programa katılan protokol üyeleri ve iş yeri sahipleri tarafından yeni iş yerinin kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.