AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, 1 Kasım seçimleri sonrası seçim noktalarında açılan stantlarla seçmenlere teşekkürlerini bildiriyor. Çay, kahve ve Osmanlı'nın günümüze ulaşan lezzetlerinden lokum ikramının yapıldığı teşekkür stantlarında ayrıca, Bolu'da hayata geçirilecek çalışmalar hakkında seçmenlere bilgiler veriliyor.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti'nin 4'ncü kez tek başına iktidara geldiği 1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. AK Partili teşkilatlara ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Ercoşkun, bunun yanı sıra oluşturduğu 2 ayrı ekiple ilçeleri ve beldeleri ziyaret ederek, seçmenlere teşekkürlerini bildiriyor.

Ziyaret duraklarında, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Milletvekili Ali Ercoşkun'un resimleri yanı sıra tüm seçim noktalarına teşekkür mesajlarının yer verildiği AK Parti logolu stantlar açılıyor. Stantlarda AK Parti iktidarı dönemlerinde Bolu ili genelinde hayata geçirilen yatırımlar ile önümüzdeki dönem gerçekleştirilmesi planlanan projelerin yer aldığı el ilanı ve dergiler vatandaşlara dağıtılıyor.

Bugüne dek, Bolu Halk Pazarı, İzzet Baysal Caddesi, Seben, Gerede, Yeniçağa, Dörtdivan, Mudurnu ile Merkez Çıkınlar ve Bahçelievler Mahallesi'nde açılan stantlar seçmenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Genellikle halk pazarlarına açılan stantlarda, seçmenler kendilerine yapılan çay ya da kahve ikramlarını yudumlarken, diğer yandan da Bolu'da önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi sahibi oluyor. Milletvekili Ercoşkun'un Başkent'teki yoğun mesaisinden fırsat bulduğu anlarda ziyaret ettiği stantlarda ayrıca, teşekkür ikramları arasında Osmanlı lezzetlerinden lokumda yer alıyor. Seçmenlerin ise, bu dikkat çeken teşekkür kampanyası karşısında, 1 Kasım seçimleri sonucundan duydukları memnuniyeti stant görevlilerine belirttikleri ve stantların önünde zaman zaman uzun kuyruklar oluşturdukları gözlendi. Haber Merkezi