AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, partisinin 4'ncü kez tek başına iktidara geldiği 1 Kasım seçimlerini değerlendirerek, "AK Parti'ye oy vermeyen insanlar bile sandıktan çıkan sonuçtan, AK Parti'nin yeni dönem iktidarından memnun. Türkiye'nin yeniden istikrarla buluşması, tabiri caizse herkesin keyfini yerine getirdi, ülke ve millet için umutlarını yeşertti. 1 Kasım'da AK Parti değil, Türkiye kazandı" dedi. Ercoşkun ayrıca, Göynüklü şehit uzman çavuş Ziya Sarpkaya'nın ailesini evlerinde bir kez daha ziyaret ederek, AK Parti'nin terörle mücadele konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, AK Parti teşkilatlarına yönelik düzenlediği teşekkür ziyaretlerinin ikinci turunda, Mudurnu ve Göynük ilçeleri ile Taşkesti beldesini ziyaret etti. Ercoşkun'a teşekkür ziyaretlerinde AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve İl Genel Meclisi eski üyesi Recai Namdar eşlik etti. Ercoşkun ziyaretlerde, AK Parti ilçe teşkilatı, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kadroları tarafından karşılandı.

ERCOŞKUN'DAN ŞEHİT AİLESİNE BİR ZİYARET DAHA

Ercoşkun, teşkilatlarla bir araya geldiği Göynük ziyaretinde AK Parti İstanbul Milletvekili Ali Pulcu ile bir araya geldi. Ercoşkun, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Göynüklü uzman çavuş Ziya Sarpkaya'nın her fırsatta ziyaret ettiği ailesini bu kez Pulcu ile birlikte ziyaret etti. Milletvekillerine, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Demiröz'de eşlik etti.

ERCOŞKUN'DAN GÜZ'E TEŞEKKÜR

Ercoşkun, milletvekili adayı olarak 7 Haziran seçimlerine birlikte katıldığı Mehmet Emin Güz'ü memleketi Göynük'te unutmadı. Güz'ün doğup büyüdüğü ilçede AK Parti teşkilatlarına seslenen Ercoşkun, "Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde de Göynük'te kapı kapı köy köy ciddi bir çalışma ortaya kondu. 1 Kasım öncesi ziyaretlerde de Mehmet Emin Güz Bey'e teşekkürlerimi, şükranlarımı ifade ettim. Kendisi 1 Kasım'da da bizi yalnız bırakmadı. Muhtarlarla yaptığımız toplantının ve Mehmet Emin Bey'in o toplantıya katılımının çok anlamlı olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

"SORUMLULUKLARIMIZIN GEREĞİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Ercoşkun, parti binalarında teşkilatlara seslendiği konuşmasında, "1 Kasım seçimlerinde bize büyük destek verdiniz. Ülkede yeniden tek başına iktidar olmamızdan dolayı sizlere teşekkür ederim. Seçim sonuçlarıyla birlikte sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Tecrübelerimizin üzerine daha da koyarak, bu milletin bize verdiği sorumluluğun gereğini yerine getirmeye gayret edeceğiz. İnşallah hakkını vermeye çalışacağız. Cenabı Hak bizleri utandırmasın. Hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin" dedi.

"TARİHİ ZAFERE İMZA ATAN MİLLETİMİZE TEŞEKKÜRLER"

Ercoşkun'un ardından partililere seslenen İl Başkanı Doğanay ise, "1 Kasım milletin zaferidir. Çünkü bu millet öylesine necib ve asil bir millet ki yeri ve zamanı geldiğinde küllerinden doğarak, dün Çanakkale'de olduğu gibi, Sakarya'da olduğu gibi, Dumlupınar'da olduğu gibi, ülkenin kendisine ihtiyaç duyduğu anda görevini yerine getiriyor. Milletimiz 1 Kasım'da AK Parti'ye iktidar yetkisi vererek, 'Benim ümidim yine sizsiniz' dedi. Bolu'da ciddi düzeyde oylarımız arttı. AK Parti kuruluşundan bugüne tarihi bir zafere imza atıldı. Bu tarihi zafere imza atan milletimize ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Haber Merkezi