AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, hangi parti iktidara yakınsa o partinin 1 Kasım erken seçimlerinde desteklenmesi gerektiğini belirterek, iktidarın çıkmadığı, koalisyonun kurulamadığı 7 Haziran seçimlerinin ülke ekonomisi ve istikrarına verdiği zararların ancak bu yöntemle telafi edilebileceğini belirtti.

AK Partili siyasiler, İl Başkan Vekili Zekai Öztürk, AK Parti Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin, ilçe teşkilatlarının tamamını bayramda ziyaret ederek, partiye emek veren isimlerle ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramın ikinci günü merkezdeki teşkilat yöneticileri ve üyelerle bayramlaştıktan sonra siyasiler, Yeniçağa, Dörtdivan, Gerede ve Mengen ilçelerini ziyaret etti. Siyasiler, bayramın üçüncü günü ise, Mudurnu, Göynük, Seben ve Kıbrıscık ilçeleri ile Mudurnu'ya bağlı Taşkesti beldesini ziyaret etti.

Gittikleri ilçelerde parti teşkilatlarının yanı sıra vatandaşlarla da bayramlaşan siyasiler, esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Siyasiler, ilçelerde son dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlardan bahsetti ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeleri aktardı.

Ak Parti teşkilatlarından 1 Kasım öncesi yine özverili çalışmalar yapmalarını dileyen Milletvekili ve Milletvekili 1'inci sıra adayı Ali Ercoşkun, Ak Parti'nin başarıya ulaşması noktasında teşkilatlara büyük görev ve sorumluluk düştüğünü belirtti.

ERCOŞKUN, ECEVİT'E VERİLEN DESTEĞİN AK PARTİ'YE DE VERİLMESİNİ İSTEDİ

İlçe ziyaretlerinde kendisini dinleyen vatandaşlara seslenen Ercoşkun, Türkiye'de demokrasiye ve istikrara yönelik saldırılar düzenlendiğini vurguladı. Ercoşkun, "Dünya çok farklı bir noktaya gidiyor, sınırlar yeni baştan çiziliyor. Bütün bu ateş çemberi içerisinde parlayan tek ülke Türkiye. Türkiye, ekonomisi Ak Parti iktidarları döneminde bu denli büyürken, İslam coğrafyasında da sözü dinlenen bir ülke konumuna geldi. Bu durum hangi ülkelerin işine gelmiyorsa, o ülkeler maşaları vasıtasıyla Türkiye'nin önünü kesmek için gayret ediyorlar. Bu ülkede Alevi-Sünni çatışmalarını bunlar çıkarmadı mı? PKK denilen terör örgütünü bu ülkenin başına bunlar bela etmediler mi? Vatan hainleri bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü hedef alırlarken, vatandaşımız aslında bu hainlerin maşa olarak kullanıldığını görüyor. Tüm bunların güçlü Türkiye'nin önünü kesmek için tezgahlandığını görüyor.

BİR KARIŞ TOPRAĞIMIZI KİMSEYE VERME NİYETİMİZ YOK!

7 Haziran'da yeniden tek başına iktidar olamadık, koalisyon kuramadık. Ülke çok farklı bir noktaya götürülmeye çalışıldı. Allah'tan ekonomimiz sağlam. Allah'tan 7 Haziran'ı 1 Kasım'da telafi etme imkanımız var. Ne yaparsak yapalım, hangi parti olursa olsun, 1 Kasım'da tek başına bir iktidar çıkarmamız lazım. Hangi parti iktidara yakınsa o parti seçmenlerimizce desteklenmeli. İşte bunun için milliyetçi kardeşlerimizden ve gönlü başka partilerde olan arkadaşlarımızdan da destek istiyoruz. Eğer bu ülkede vatan hainlerinin önünü kesmek, bu topraklarda bir tek terör unsuru bırakmamak istiyorsak, hep birlikte dimdik ayakta durmak mecburiyetindeyiz. Kıbrıs Barış Harekatı'na dünya karşı çıkarken, Türkiye'de tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları rahmetli Bülent Ecevit'in yanında olmuşlar, tek bir vücut olup birleşmişlerdi. Peki şimdi neden birleşmeyelim? Recep Tayyip Erdoğan'dan rahatsızlık duyanlar, ülkenin batmasını bile göze alıyorlar. Maalesef hava bu. Ama bu ülke hepimizin. Bir karış toprağımızı kimseye verme niyetimiz yok! Allah'ın izni ile bu terörü yok edecek gücümüzde var. Bin yıldır bu coğrafyada olmanın bedelini ödüyoruz. Bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Ama dosta düşmana da bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü hep birlikte haykırmaya devam edeceğiz inşallah."

"AK PARTİ'NİN TEK BAŞINA İKTİDAR DÖNEMLERİNDE İMKANSIZLARI BAŞARDIK"

AK Parti iktidarında hayata geçen hizmetleri 1 Kasım sonrasında da gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Ercoşkun, ziyaretlerde Ak Parti siyasi hayatında unutamadığı anılarındanda bahsetti. Ercoşkun, AK Parti iktidar dönemlerinin başarısını ortaya ortaya koyan bazı anılarını şöyle anlattı:

"2002'de iktidara geldikten sonra Kıbrıscık kurucu ilçe başkanımız elinde bir dosya ile başkanlığını yaptığım Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Kıbrıscık ilçe başkanımız ziyarette, 'Kıbrıscık-Bolu yolunda tam 152 tane viraj var. Ne yapıp edip bizim bu yolu yapmamız lazım. Yolların durumu vahim" dedi. Maddi hesaplamalarını yaptıktan sonra önümüze büyük bir rakam çıktı. Kıbrıscık ilçe başkanımıza dönerek, 'Abi biz bu yolu yapamayız. Önümüzdeki 10 sene ya da 20 sene içerisinde de yapabilir miyiz, vallahi bilmiyorum' dedim. Ama Ak Parti iktidarları döneminde Kıbrıscık-Bolu yolunun büyük bir kısmı yapıldı. Kalanı da bitecektir. Çünkü AK Parti iktidarında başlamak demek, bitirmek demektir.

Bir başka siyasi anımda ise, ilk kez milletvekili seçildiğimizden 1 yıl sonra Kıbrıscık'ın 22 köyünü tek tek ziyaret ettik. Deveci Köyü'nde Cıbır Dede namıyla bilinen bir vatandaşımız karşımıza çıktı ve 'Durun!' dedi. Ben ise, 'Eyvah, yolların kötü olması nedeniyle dedemiz bize kızacak' diye içimden geçirdim. Dedemiz, 'Vekiller, ben 84 yaşındayım. Ömrümün 6 yaşından bu yana olanları, yani 78 yılı bilirim. Ömrü hayatımda köyüme ilk kez milletvekili geldi. Sizin hiçbir şey anlatmanıza gerek yok burada. Allah sizlerden razı olsun!' dedi.Bu söz karşısında yorgunluğumuz gitti, yüreklerimiz adeta eridi. Biz sizlerin içinden çıkan evlatlarınızız. Siz ne düşünüyorsanız bu ülke için, bu millet için, bizde sizlere karşı aynı duygu ve düşünceleri taşıyoruz. Ülke olarak elde ettiğimiz imkanları yine ülke olarak hizmete dönüştürmek durumundayız. Artık alt yapı yatırımları tekrarlanmayacak. Mengen duble yolu yeniden yapılmayacak. Bolu Dağı Tüneli yeniden açılmayacak. Tüm bu önemli yatırımları Ak Parti iktidarımız süresince, Allah'a şükürler olsun ki, gerçekleştirmeyi başardık. Ekonominin gelişmesiyle, artık ülke zenginliğinin tabana yayılması gündemimizde. Asgari ücretli çalışandan emekliye, memurdan işçiye dek çalışan tüm grupların gelir seviyelerini 1 Kasım'da yeniden oluşacak istikrarla birlikte yükseltmeyi hedefliyoruz." Haber Merkezi