AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun yayınladığı mesajla İzzet Baysal'ı andı. Ercoşkun mesajında, Gerek kendisi, gerekse vefatından sonra vakfı aracılığı ile yüzlerce eğitim ve sağlık alanında tesis yapan, biz Boluluların şükran duygularımızı ifade ettiğimiz, Devlet Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırılmış İzzet Baysal Babamızı bir kere daha; şükranla, minnetle ve özlemle anıyoruz” dedi.
Ercoşkun, Her yıl olduğu gibi bu 11 Mayıs'ta da O'nun aziz ruhu önünde saygıyla eğilirken, bir kere daha diyoruz ki; Rahat uyu İzzet Baba, mirasın emin ellerdedir. Vefatından sonra da Vakfın aracılığıyla Bolu'muza kazandırdığın ve kazandırmaya devam ettiğin tesislerin yılmaz bekçileri olarak bizler buradayız” ifadelerini kullandı.
“SENİ ANLAMAK VE GELECEK NESİLLERE ANLATMAKTIR”
Ercoşkun, Biz evlatlarına bıraktığın mirasının yanında bizlere vasiyet niteliğinde olan on altın öğüdünü” de yaşamımızda ne kadar uygulayıp uygulayamadığımızın muhasebesini yapmaktayız. Biz evlatların; düşünmeye, okumaya, duaya, sevmeye, anlaşmaya, gülmeye, vermeye, teşekküre ve en önemlisi işini iyi yapmaya vakit ayırıyoruz İzzet Baba. Bize düşen en büyük görev Seni anlamak ve gelecek nesillere anlatmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Sana; Şahsım ve Bolu halkının sonsuz şükran ve teşekkürlerini sunuyorum. Başta Baysal Ailesi ve Mütevelli Heyeti olmak üzere tüm Boluluları saygıyla ve sevgi ile selamlıyorum” diye konuştu.