AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Kamu Hastaneleri Birliğine yeni atanan Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Metin Tahaoğlu'na, Devlet Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Kamil Gürel'e ve Diş Hastanesi Yöneticisi Dr. Taner Laçin'e nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Ercoşkun, "Hayırlı Olsun" dileklerini iletti.

AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ziyaretinde vatandaşların Devlet Hastanesindeki sağlık hizmetlerinin, en üst düzeyde ve en üst kalitede gerçekleşebilmesi için AK Parti iktidarı olarak reform niteliğinde çalışmalara imza attıklarını belirterek, sağlık reformlarının istenilen hedeflere ulaşmasında sağlık yöneticilerinin ve sağlık çalışanlarının da ciddi katkılarının olduğunu dile getirdi.

Ercoşkun; İlimizde vatandaşlarımıza kaliteli ve nitelikli sağlık hizmetleri sunmaktayız. Devletimizin eliyle yürütülen temel bir hizmet olarak değerlendirdiğimiz sağlık alanında, il olarak çok iyi bir konumda olduğumuzu büyük bir mutlulukla buradan ifade etmek isterim. Nitekim sağlık hizmetleri sunumu ile ilgili yapılan yurt çapındaki kamuoyu araştırmalarında ilimiz Memnuniyeti” ve Hizmet Kalitesi” bakımından ilk sıralarda yer almaktadır. Elbette bu derecenin elde edilmesinde büyük bir özveri ile çalışan, hastane yöneticilerimiz, hekimlerimiz ve sağlık personelimiz bulunmaktadır. Bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarımıza ve Kamu Hastaneler birliğinin yeni atanan yönetici kadrolarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi