Başarılı çalışmalarıyla Mengen Halkının takdirini kazanan ve Belediye Başkanı olduğu günden bu yana Mengen'in gelişimi için yoğun mesai harcayan Mengen Belediye Başkanı Osman Eraslan, Ankara'da başarılı bir operasyon geçirdi.
Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başarılı bir operasyon geçiren Mengen Belediye Başkanı Osman Eraslan'ı hastanede ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Ercoşkun'un bu ziyaretine, Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Kıbrıscık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, Dörtdivan Belediye Başkanı Sefer Bilge, Gökçesu Belediye Başkanı Vahit Aydın, Pazarköy Belediye Başkanı Ramazan Albaş, AK Parti İlçe Başkanları ve bazı İl Genel Meclisi Üyeleri de katıldı.
Operasyonun başarılı geçmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun; Başkanımızın çok şükür geçirdiği operasyon başarılı geçti. Eskisinden de sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkacağına, Mengen için yaptığı başarılı çalışmalarına devam edeceği inancındayız. Kendisine, ailesine ve tüm Mengen Halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.