Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, Kıbrıscık yolunun tamamının ihale edildiğini açıklayarak, yolun büyük bir kısmının bu sene tamamlanacağının müjdesini verdi.

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Ali Ercoşkun, kalabalık bir grupla kent merkezinde esnafları ziyaret etti. Karaçayır ve Aktaş Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ercoşkun, seçimlerde destek istedi.

ESNAFLARDAN DESTEK SÖZÜ

Ali Ercoşkun'un ziyaretinde memnun olduklarını ifade eden esnaflar, 7 Haziran seçimlerinde destek sözü vererek, Bolu'ya yapılan hizmetleri görüyoruz. İstikrarın sürmesinden yanayız. İnşallah seçimlerden sonra alacağımız hizmetler artar” diye konuştular.

KIBRISCIK YOLU MÜJDESİ

Ziyaretleri sırasında bir esnafın Kıbrıscık yolu ile ilgili olarak talebi sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Ercoşkun, Yol hem işleyecek bir taraftan da yapılacak. Her yıl 2-3 kilometre yol yapılıyordu. Şu anda yolun tamamını ihale ettirdik. Müteahhit işin tamamını aldı. Yolun büyük kısmı bu sene tamamlanacak, bitirilemezse seneye tamamen bitmiş olacak. Bölük pörçük olan ihale ortadan kalktı ve Kıbrıscık yolunun tamamını ihale ettik. Kıbrıscıklılara hayırlı olsun” şeklinde konuşarak müjde verdi.

ÇEVRE YOLU İHALEYE ÇIKIYOR

D-100 Karayolu'nun Bolu'nun güneyine kaydırılması ile ilgili olarak devam süreç hakkında açıklamalarda bulunan Ali Ercoşkun, şöyle konuştu: Bolu merkezde ciddi bir katılımla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Karaçayır ve Aktaş Mahalleleri ile Gerede caddesi üzerinde esnaflarla buluştuk. Bolu açısından önemli günler geçiriyoruz. Hem seçim çalışmalarını sürdürüyoruz hem de mevcut milletvekilliğimiz ile ilgili olan geçmişteki projeleri takip ediyoruz. Bolu'nun en önemli projelerinden bir tanesi olan, D-100'ün çevre yoluyla Bolu'nun güneyine kaydırılmasıyla ilgili bir süreç vardı. Belediyenin arkasında yapılan hafriyattan elde edilen topraklar dökülerek belli kısım belediye tarafından açılmıştı. Bu yolun karayolları imkanları ile asfaltlanarak çevre yolu haline getirilmesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyordu. Bu hafta karayolları tarafından gerekli çalışmaların tamamlandığı, ihale sürecinin başladığı bilgisi geldi. Gölköy sapağı ile Paşaköy arasındaki orta noktadan girip Büyüksuya kadar olan çevre yolu kısmı Ulaştırma Bakanlığı imkanları ile ihaleye çıkıyor. Bolu'ya, Bolululara hayırlı olsun.” Haber Merkezi