AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Başkent'te yaşayan Bolulu hemşerileriyle buluştuğu organizasyonda, İlimiz geleceğinin, halkımızla birlikte dizayn edilmesi gerektiğine inanıyor, Bolu için en güzel çalışmalara birliktelik içerisinde imza atılabileceğini düşünüyorum” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ankara Bolulular Platformu tarafından düzenlenen yılsonu organizasyonunda Başkent'te yaşayan Bolulu hemşerileriyle buluştu. BOTAŞ Ankara Bölge Müdürlüğü Yapracık Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonda, Ercoşkun, platform başkanı Uğur Salih Uçar, yönetim kurulu üyeleri ve Bolulu hemşerileriyle görüştü. Bolulu akademisyenler ve işadamlarının da katıldığı gecede Ercoşkun, yaptığı konuşmada, "Bolulu hemşerilerimizle bu anlamlı organizasyonda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ankara Bolulular Platformu üyesi tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. İlimiz geleceğinin halkımızla birlikte dizayn edilmesi gerektiğine inanıyor, sadece ve sadece birliktelik içerisinde en güzel çalışmalara imza atılabileceğini düşünüyorum" dedi.

Ercoşkun alkışlar arasında tamamladığı konuşmasının ardından platform başkanlığını Halil Okan'a devredecek olan Uğur Salih Uçar'a ve yardımcısı Ahmet Yazıcı'ya teşekkür plaketi takdim etti.Ercoşkun platformun yeni başkanı Okan'a ise görevinde başarılar diledi.Ercoşkun gecenin ilerleyen saatlerine dek süren organizasyonda hemşeriyle görüştü. Haber Merkezi