Ak Parti Grup toplantısının basına kapalı bölümünde Grup Yönetim Kurulu üyeleri seçimi yapıldı. Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'da grup yönetiminde yer aldı.

Seçimi değerlendiren Milletvekili Ercoşkun, Parti Genel Başkanımız sıfatıyla tabi Başbakanımız olarak Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yakın çalışma arkadaşlarıyla yapmış olduğu bir çalışma neticesinde grubumuza önerildik” diye konuştu.

Ercoşkun, Ak Parti Grup Yönetimi meclis çalışmalarının tabiri caizse mutfağını oluşturuyor. Tabi ilk dönemde de gerek grup yönetimi kurulu üyelikleri gerek grup başkanvekillikleri gerekse divan üyelikleri sayın Başbakanımızın yapmış olduğu bir çalışma ile belirleniyor. Parti Genel Başkanımız sıfatıyla tabi Başbakanımız olarak Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yakın çalışma arkadaşlarıyla yapmış olduğu bir çalışma neticesinde grubumuza önerildik ve tüm arkadaşlarımız gerek divan üyelikleri gerekse grup yönetimi üyelikleri bu şekilde belirlenmiş oldu. Ben sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na bize göstermiş olduğu bu güvenden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Diğer taraftan milletvekili arkadaşım Fehmi Küpçü Bey'de tabi tecrübeli bir Divan Katip Üyesi olarak bu dönemdeki tek üyemizdi geçen dönemden tecrübe ile. Fehmi Bey'de gene Divan Katip Üyeliği'ne devam ediyor. Kendisini de tebrik ediyorum. Parti içerisinde böylesine önemli görevlerde bulunmak tabi partinin bundan sonraki süreçleri ile alakalı da bizlere ümit veriyor. Bu manada tekrar Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi