TBMM'ndeki çalışmalarını tamamladıktan sonra Cuma gününden itibaren ilimize gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunan Ali Ercoşkun, Hayreddin Tokadi İmam Hatip Lisesi ve US X RAY Rontgen A.Ş.'yi ziyaret etti.
Bu yıl İmam Hatip Lisesi orta kısmı olarak eğitim vermeye başlayan Hayreddin Tokadi İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve beraberindekiler, okul hakkında bilgi aldı.
AK Parti Merkez İlçe Başlanı Erol Özak ve partililerle birlikte Hayreddin Tokadi İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden Ercoşkun, Okul Müdürü Süleyman Yardımcı ile görüştüler.
Görüşmede okulun kurulmasından bu yana geçen süreç ve eksiklikler masaya yatırılırken, Okul Müdürü Süleyman Yardımcı, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a bugüne kadar verdiği destek için teşekkür etti.
Eğitim yılı başlangıcında mekan sorunu yaşadıklarını ve okulun açılamama gibi bir durumun bile söz konusu olduğuna dikkat çeken Yardımcı, Ercoşkun'un girişimleri sonucunda mevcut binaya taşınarak, eğitime başladıklarını belirtti.
Ercoşkun ise ziyarette yaptığı konuşmada; Okulun açılma sürecinde yaşanan sıkıntıları Bolu kamuoyu zaten yakından takip etmekteydi. Bolu Milletvekili olarak ben de üzerime düşeni yaptım ve mevcut binaya taşınılmasını sağladık. Bu süreçte asıl teşekkürü ise şahsım ve Bolu Halkı adına değerli büyüğümüz İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal amcamıza etmemiz gerekiyor. Bu okulumuzda öğrencilerimiz eğitim görmekteyse, Ahmet Amcamız sayesindedir. Bizim asıl önceliğimiz ise Hayreddin Tokadi İmam Hatip Lisesi'ne kalıcı eğitim verecekleri fiziki mekan çalışmasıdır. Bu konuda ise Bolu İmam Hatip Mezunu olan değerli hemşerimiz Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Bey okul binasını yapacaktır. Bu konu üzerinde İl Özel İdaresi ile yapılan görüşmeler son aşamaya gelirken, önümüzdeki günlerde karşılıklı protokoller imzalanacaktır. Bu vesileyle değerli Başkanımız Sayın Veysel Tiryakiye de bir kere daha teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.
“US X RAY Rontgen A.Ş.'ye teşekkür”
Sanayi kuruluşları ziyaretleri kapsamında da Çaydurt'ta faaliyet gösteren US X RAY Rontgen A.Ş.'yi de ziyaret eden AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Fabrikanın İdari Koodinatörü Cevdet Kahraman ile görüştü.
Fabrika ile ilgili bilgiler alan Ercoşkun, ziyaretinin sonunda fabrikada çalışanlarla bir araya gelerek, sohbet etti. Ercoşkun, US X RAY Rontgen A.Ş.'ye Bolu ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür ederken, bundan sonraki yıllarda da hızla büyüyerek ülkenin sayılı sanayi kuruluşları arasında yerini alması dileğinde bulundu.