AK Parti Bolu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında, "Ülkemizin ve dünyanın geleceğine damga vuracak evlatlarımıza başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

AKP Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Okulların açılacağı günün milli eğitim camiası için heyecan verici bir gün olduğunu vurgulayan Ercoşkun, okula yeni başlayacak öğrenciler ve veliler açısından bugünün daha özel bir anlam taşıdığını belirtti.

Ercoşkun, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yeni eğitim öğretim yılına yeni hedefler ve yeni umutlarla giriyoruz. Ülkemizin ve dünyanın geleceğine damga vuracak evlatlarımızın Allah'ın izni ile başarılı olacaklarına inancımız tam. Yavrularımız eğitimleri sayesinde geleceğimizi inşa edecek yeterli, yetenekli, bilinçli ahlaki değerlerle donanmış karakterler olarak yetişecekler. Işıl ışıl yürekleri ve bizlere saçtıkları umut ışığı ile bizlere güç veren geleceğimizin teminatı yavrularımıza Cenabı Hak'tan başarılar dilerim." Haber Merkezi