Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Bolu merkezde sürdürdü.

7 Haziran seçimleri öncesi gece gündüz demeden çalışan Ali Ercoşkun, Bolu Belediyesi önünde bulunan Binbir Emek Pazarının açılışına katıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve tteşkilat üyeleri ile birlikte stantları gezen Ali Ercoşkun, satışa sunulan ürünleri inceleyerek vatandaşlara hayırlı kazançlar dileklerinde bulundu.

VATANDAŞLARA ETLİ PİLAV DAĞITTI

Ali Ercoşkun daha sonra Cuma namazının ardından Belediye önünde kandil dolayısıyla etli pilav dağıttı. Ercoşkun daha sonra Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Belediye önüne getirilen 25 bin adet lale soğanının dağıtımını yaptı.

GÖLYÜZÜ MAHALLESİNDE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Ali Ercoşkun seçim çalışmalarına Gölyüzü Mahallesindeki seçim bürosunun açılışına katılarak devam etti. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen açılışın ardından vatandaşlarla sohbet eden Ercoşkun, bir süre seçim ofisinde kaldı.

VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Ercoşkun, seçim ofisine gelerek kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşları kabul etti. Tek tek vatandaşlarla konuşan ali Ercoşkun sıkıntılarını dinleyerek not aldı.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Gölyüzü Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Ercoşkun, Bolu'nun 9 ilçesi ve 491 köyüne giderek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bolu'nun değişim ve dönüşümden payını alabilmesi için hep birlikte çalıştık. İnşallah seçimlerden sonra daha güçlü bir Bolu için Ankara'da çalışacağız. Bu yüzden sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

KIRAATHANEYE GİDEREK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ali Ercoşkun, ak kadrolarla birlikte Gölyüzü Mahallesinde bulunan Üst Yaka Çele Kıraathanesine gitti. Kıraathanedeki vatandaşlarla sohbet eden Ercoşkun, çay içip destek istedi.

DÖRTDİVANLILARDAN BÜYÜK DESTEK

Dörtdivanlılar kahvesine giden Ercoşkun, büyük ilgi gördü. Vatandaşları ısrarını kıramayan Ercoşkun, çay içtikten sonra Bolu ve ilçelerinde gerçekleştirdikleri çalışmaları tek tek anlattı. Vatandaşlardan destek isteyen Ercoşkun, Bolu'nun daha çok kalkınabilmesi için 3 milletvekili ile Ankara'ya gitmesi gerektiğini belirtti. Haber Merkezi