Bolu Halkından her sorunlarında kendisini cep ve Meclis telefonlarından rahatlıkla aramalarını isteyen AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Benim telefonlarım 24 saat açıktır. Eğer o anda cevap veremiyorsam muhakkak geri dönerim. Hiç çekinmeden en ufacık bir derdiniz dahi olsa beni arayabilirsiniz” dedi.
İlçe, köy, mahalle, esnaf gezileri ile seçmenleriyle irtibatını koparmamaya çalışan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, ziyaretlerine bu hafta sonu da yoğun bir şekilde devam etti. Her hafta sonu iki üç mahallede AK Parti Mahalle Temsilcisi'ni evinde ziyaret eden Ercoşkun, bu hafta Sağlık, Dodurga, Kürkçüler ve Kültür Mahallelerine konuk oldu.
İlk olarak Cuma akşamı Kültür Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilcisi Rahmi Karadağ, ardından da Sağlık Mahallesi Mahalle Temsilcisi Hakkı Dişli, Kürkçüler Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilcisi Sabri Akduman, Dodurga Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilcisi Ufuk Yüksel ve Çömlekçiler Mahallesi AK Parti Mahalle Temsilcisi Sabri Adalı'yı evlerinde ziyaret eden Ercoşkun'un bu ziyaretlerinde çok sayıda mahalleli de hazır bulundu.
Mahalle Temsilcilerini evlerinde ziyaret eden Ali Ercoşkun'un bu ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik ettiler.
Bu ziyaretlerinde özellikle Bolu Halkına çağrıda bulunan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, her türlü sorunlarında kendisini 24 saat cep ve Meclis telefonundan aramalarını istedi. Sürekli her fırsatta Bolu'ya gelerek Bolu Halkının sorunlarını dinlemeye, düşüncelerini almaya gayret gösterdiğini belirten Ercoşkun, Bolu Halkına Milletvekili seçilmeden önce söz verdiği gibi seçimden seçime değil sürekli Bolu'da olduğunu belirtti.
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bir taraftan Meclis çatısı altındaki çalışmaları gerçekleştirirken, diğer taraftan da sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz. Sizlerin görüş, düşünce ve isteklerini ilgili makamlara aktarıyoruz ve en önemlisi de bir sonraki seçimde başarılı olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Buradan şunu söylemek daha doğrusu bir çağrıda bulunmak istiyorum. Benim telefonlarım 24 saat açıktır. Eğer o anda cevap veremiyorsam muhakkak geri dönerim. Dolayısıyla her ortamda çekinmeden beni arayabilirsiniz. İster Meclis ve isterseniz de cep telefonlarımdan hiç çekinmeden en ufacık bir derdiniz dahi olsa beni arayabilirsiniz” dedi.