Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarını Mudurnu ve Taşkesti'de sürdürdü.

7 Haziran seçimleri öncesi yürüttüğü çalışma programı ile teşkilatları peşinden koşturan Ali Ercoşkun, dur durak bilmeden çalışıyor. Mudurnu teşkilatıyla birlikte Taşkesti beldesine giden Ali Ercoşkun ilk olarak Güney Köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, Bolu'yu Ankara'da daha güçlü bir şekilde temsil etmek için seçimlerde destek istediğini söyledi.

Daha sonra İğneci Köyüne giden Ali Ercoşkun, köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, köydeki çocuklara oyuncak dağıttı.

KÖY KÖY DOLAŞTI

Ali Ercoşkun, sırayla Gökören, Elmacıkdere, Gölcük ve Harmanseki köylerine gitti. Vatandaşlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi. Köylülere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Ali Ercoşkun, 490 köyümüz var. Gönül ister ki her köye gidelim. Saatlerce oturalım. Hizmetlerimizle birçok noktada bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Abant yolunu yapmak nasip oldu. Fındıklama desteklerini gerçekleştirdik. İnşallah Taşkesti içinde birçok çalışmayı gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki süreçte daha fazla hizmet vereceğiz. Hep birlikte el ele vererek hizmet kalitemizi arttıracağız” dedi.

AYRAN İÇİP, SERİNLEDİ

Sıcak havaya aldırış etmeden köy köy gezen Ali Ercoşkun'a vatandaşlar ayran ikram etti. Köylülerin ikram ettiği ayranı içerek serinleyen Ali Ercoşkun, seçim çalışmalarına devam etti.

TAŞKESTİ SU FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun, teşkilatlarla birlikte Taşkesti Su Fabrikasını ziyaret etti. Personelle sohbet eden Ali Ercoşkun, fabrika hakkında bilgiler aldı.

PAZAR ALANINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ali Ercoşkun Sarot tesisleri önünde kurulan Pazar alanını gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Ali Ercoşkun, görevde bulundukları süre içerisinde gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet tarihinde yapılamayan Taşkesti – Abant yolunu asfaltlayarak bitirdiklerini söyleyen Ercoşkun, Cumhuriyet tarihinde yapılamayan hizmetleri Taşkestiye getirdik. Yıllardır vatandaşımızın çile yolu olarak tabir ettiği Taşkesti ile Abant yolunu bitirdik. Bu hizmetleri yapmak bize nasip oldu. İnşallah 7 Haziran seçimlerinden sonra bu hizmetlerimizi hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Ali Ercoşkun, 2009 yılında Siirt'te vatani görevini yaparken şehit düşen Emrah Temel'in ailesini ziyaret etti. Taşkesti'nin Avdullar köyünde bulunan şehit evine giden Ercoşkun, aileyle sohbet etti. Haber Merkezi